C O M T E L     W E B     P A G E 

Despre Noi                  Produse                 Contact                  Parteneri                  Votati-ne in Top100                  Prima pagina

De ce ISDN ? (Integrated Services Digital Network)

Telefoane. Faxuri. Calculatoare. Daca acestea opereaza în mod independent pe linii telefonice diferite, folosind numere telefonice diferite la un moment dat, puteti avea toate elementele tehnologiei informationale, dar înca nu beneficiati de toate avantajele. Companiile internationale cunosc valoarea integrarii acestor instrumente într-o singura retea de comunicatii puternica. Acum puteti avea aceste avantaje. Fara a necesita retea privata. Fara a necesita instalarea altor cabluri. Si fara a fi nevoie de investitii importante de capital. Cu ISDN, un singur abonament si o linie de telefon pot face toate acestea: transmisii prin fax, convorbiri prin telefon, transmisii de date cu ajutorul calculatorului – toate simultan.Beneficiile productivitatii sunt importante , iar reducerile de cost substantiale. Daca urmariti o calitate superioara a comunicatiilor vocale, rapiditate în stabilirea legaturii , transmisii de date cu o rata a erorilor teoretic egala cu zero, ISDN va asigura viteza, siguranta si functionalitatea de care aveti nevoie.De asemenea, ISDN poate sa reduca cheltuielile cu deplasarile ,în timp ce creste calitatea comunicarii si totodata viteza cu care decizile sunt luate. Nu exista domeniu de activitate în care ISDN-ul sa nu poata aduce o îmbunatatire a conditiilor de munca si implicit, a vietii: telescoala, telemunca, procese industriale, transport inteligent, finante,cercetare, management, marketing,consultanta, administratie,sanatate,sisteme de securitate, aparare.
 
Fiecare retea ISDN trebuie sa aibe la ambele capete un TERMINAL DE RETEA ISDN NT 1 PLUS sau alte modele de acest gen.

Aplicatiile ISDN

Întâlniri fata în fata … fara pierderi de timp pentru deplasari si fara cheltuieli ridicate.

Exemple de domenii de aplicare: arhitectura, inginerie, management, sanatate, cercetare, învatamânt. Întâlnirile reprezinta o parte importanta a afacerilor. Prin intermediul Videoconferintei, puteti aduce oamenii laolalta, fata în fata, fara a fi nevoie ca ei sa paraseasca macar biroul lor. De asemenea, pe lânga posibilitatea de a va vedea,ISDN-ul va permite în acelasi timp sa discutati aplicatiile. Aceasta înseamna ca puteti nu doar sa fiti împreuna, ci sa si lucrati împreuna pe un fisier sau o aplicatie Windows. Întâlnirile prin videoconferinta sunt rapide, focalizate si productive. Aveti posibilitatea,de asemenea, de a organiza ad-hoc o conferinta video care nu s-ar putea realiza datorita cheltuielilor si timpului necesar deplasarii.

Concret : Videotelefonul T-View

O solutie accesibila ce asigura conectivitate pentru multi-site-uri.

Exemple de domenii de aplicare: comert, banci,spitale, universitati, puncte vamale, retele comerciale LAN asigura transmiterea informatilor, imaginilor. Cunoscând beneficiile accesului rapid la programe,fisiere si transmitere instantanee a mesajelor, multe companii dispun de propria lor retea LAN. Dar multi ezita sa treaca la urmatorul pas, respectiv interconectarea acestor LAN-uri datorita costului asociat instalarii cablurilor necesare. ISDN va asigura o noua treapta de multiplicare a capacitatii de procesare a computerelor prin interconectarea LAN- urilor. ISDN ofera solutia conectivitatii LAN cu LAN si retelelor locale cu retele publice, în conditii de cost convenabil, astfel încât utilizatori izolati sa poata sa dispuna de acces rapid la resurse si la oricare utilizator.

Concret : PCM ISDN, LineRunner NetG@te        

Transmisii de voce, sunet, muzica în conditii de calitate profesionala, catre puncte îndepartate.

Exemple de domenii de aplicare: statii radio,studiouri. Aplicatiile audio profesionale asigura fidelitate superioara comparativ cu transmisiile analogice. Datorita faptului ca ISDN este digital,distorsiunile sunt eliminate astfel încât sunetele pot fi transmise fara a pierde din claritate. Aceasta permite utilizatorilor transmisii audio de calitatea CD-urilor sau chiar mai buna.

Concret : Alcatel 2811

Transmisii rapide de imagini si fisiere – permitând fisierelor grafice mari sa fie trimise practic oriunde, în câteva minute.

Exemple de domenii de aplicare: sanatate, presa, edituri. A crea fisiere grafice mari nu reprezinta o problema…dar transmiterea lor unde este nevoie, poate fi, în special daca va bazati pe serviciul de curierat sau transferul lent prin modem. Dar acum, ISDN face posibila transmiterea rapida a oricarui fisier grafic, de la imagini medicale cu rezolutie ridicata, pâna la cataloage color de proportii mari.

Concret : Cartela PC I-Surf

Convorbiri telefonice de calitate superioara ce va ofera control asupra rentabilitatii si costului.

Exemple de domenii de aplicare: serviciul clienti, aplicatii pentru orice domeniu economic. Afacerea dumneavoastra se bazeaza pe comunicatie.Pentru a beneficia de cât mai multe caracteristici ale telefoniei si postei vocale, ISDN-ul va ofera servicii traditionale, cum ar fi: hold, convorbire în trei, transferul apelului, redirectionarea apelului, indicator de mesaje în asteptare, apel direct etc.În plus, ofera servicii suplimentare, cum ar fi : prezentarea identitatii chematorului, numere multiple de abonat.Toate aceste servicii suplimentare sunt oferite prin intermediul unei singure linii în conditii de pret accesibil.Prin intermediul serviciului MSN- numere multiple pe abonat se poate reduce numarul de linii necesare.ISDN va ofera flexibilitate,putând fi conectate pâna la 8 terminale pe linie.În functie de largimea de banda necesara unei aplicatii, puteti utiliza chiar câteva aparate simultan.

Concret : Centrale Alcatel ISDN

Acces la Internet si servicii comerciale on-line – în câteva secunde

Exemple de domenii de aplicare: financiar, asigurari, consultanta, cercetare. Internet-ul este o colectie de mai mult de 6.000 retele, 250 milioane de utilizatori, iar rata de crestere este de 25 % pe luna. Prin intermediul Internetului si a serviciilor on-line, utilizatorii pot avea acces la informatii , trimite e-mail, pot crea noi canale de distributie, pot îmbunatati relatia cu clientii.

Chiar cu modemuri cu viteza ridicata, complexitatea graficelor Internet si a programelor de navigatie, poate face utilizarea Internetului foarte înceata. ISDN, permite accelerarea transmiterii informatiei,indiferent de tipul sau (fotografii, grafice, sunete, imagini în miscare).

Se poate spune despre Internet ca este reteaua retelelor, însa pentru a-i putea aprecia pe deplin calitatea, trebuie sa aveti legaturi pe masura. În acest scop intervine ISDN-ul.

Concret : Cartela PC I-Surf
 
 

[Centrale telefonice de mica si medie capacitate] [Sisteme complexe] [Retele de centrale telefonice]
[Sisteme PCM si HDSL] [Instalatii de secretariat] [Terminale analogice] [Terminale digitale]
[Terminale si abonamente GSM - Dialog] [Elemente de retea] [Elemente de cablare structurata]

Office : office@comtel-alcatel.ro
Webmaster : webmaster@comtel-alcatel.ro
Toate drepturile rezervate - 2000-2007