C O M T E L     W E B     P A G E 

Despre Noi                  Produse                 Contact                  Parteneri                  Votati-ne in Top100                  Prima pagina

Arhitectura sistemului Alcatel 4200 E

1. Cartela de management analogic AC - cuprinde o matrice de comutatie de 256X256, receptorii de cifratie Q23, o cartela fiica (daughter board) pentru muzica in asteptare pentru 32 secunde - MM32, sau 2X32 secunde - MM 32E (optional) si asigura managementul magistralelor, tonalitatilor, a semnalelor de sincronizare si a muzicii pe asteptare.

2. Cartela modulului de control CM1 CM1 - cuprinde doua porturi V24 ( pentru administrare locala si taxare ), memoria programarii sistemului, o placa fiica pentru extensia de memorie MEB si modulul de acces prin telecomanda.
3. Cartela de terminale digitale DLC - permite conectarea a 4 sau 8 telefoane digitale REFLEX

4. Cartela ISDN S0T0  - este  accesul  ISDN de baza si permite conectarea a 4 BUS-uri S0 sau T0, ori a 4 BUS-uri S0 + 4 BUS-uri T0, sau a 8 BUS-uri S0, sau a 8 BUS-uri T0. Aceasta cartela poate avea o placa fiica S0PS4 pentru alimentarea a 4 BUS-uri S0 si o placa fiica T0CT pentru transferul unui BUS T0 la un BUS S0.

5. Cartela ISDN T2 pentru accesul ISDN primar (30 de canale B si un canal D).

6. Cartela de trunchiuri analogice standard TLC - permite conectarea la reteaua publica a 2 sau 4 linii externe. Aceasta cartela poate fi echipata optional cu o cartela fiica MPD pentru masurarea impulsurilor de taxare. O varianta a acestui tip de cartela TLCT permite comutarea celor 4 linii externe la 4 telefoane predeterminate in caz de avarie.

7. Cartela de terminale analogice SLC - asigura interfatarea intre telefoanele analogice si unitatea centrala de procesare, cu o modularitate de 4 sau 8 circuite. Asigura alimentarea telefoanelor analogice cu 48V.

8. Cartela de telefoane multilinie MLCX -  asigura interfatarea intre telefoanele multilinie din gama ALCATEL 4121-4125 cu unitatea centrala de procesare si are o modularitate de 4 sau 8 circuite.

9. Cartela de interfata DECT DCM2 - asigura conectarea a 2 baze radio DECT la centrala telefonica.

10. Baza radio DECT - Asigura interfatarea dintre semnalul radio al telefonului mobil si semnalul electric necesar centralei, pe o celula de acoperire radio de 200m in spatii deschise sau minim 50m in spatii inchise (dependent de conditiile de propagare), pentru cel mult 25 aparate mobile. Pentru extinderea ariei de acoperire radio se pot monta mai multe baze radio.

11. Sursa de alimentare in comutatie, integrata, cu protectii pentru suprasarcina, supratensiuni, si cu comutare automata pe acumulator in cazul lipsei temporare a tensiunii de alimentare de 220V / 50 Hz, asigura functionarea sigura a intregului sistem in orice conditii de exploatare. Consumul de energie electrica este deosebit de redus (maxim 192 W), fiind optimizat permanent in functie de conditiile de trafic.


Descrierea sistemului

Sistemul este constituit dintr-un cabinet in care se afla sursa incorporata si cartelele procesor.

1. CABINETUL - Exista 3 modele de cabinet: - 4200 S, cu 6 sloturi pentru cartele
- 4200 M, cu 10 sloturi pentru cartele
- 4200 L, cu 20 sloturi pentru cartele

2. Sursa de alimentare in comutatie asigura alimentarea sistemului de la reteaua de curent alternativ de 220 V / 50 Hz, si incarca bateria de acumulatori mentinand-o la capacitatea maxima. Este protejata la supratensiuni si suprasarcina si isi optimizeaza permanent consumul in functie de trafic.

3. Bateria de acumulatori (OPTIONALA) este de tip etans, cu gel, fara intretinere, fara degajari de gaze, si mentine sistemul in functiune la intreruperea accidentala a retelei timp de minim 5 ore, pentru o capacitate de 15 - 38 Ah. Pentru durate mai mari de utilizare pe baterie se poate echipa sistemul cu baterii externe de capacitati mai mari (trebuie specificata durata necesara).
 

[Centrale telefonice de mica si medie capacitate] [Sisteme complexe] [Retele de centrale telefonice]
[Sisteme PCM si HDSL] [Instalatii de secretariat] [Terminale analogice] [Terminale digitale]
[Terminale si abonamente GSM - Dialog] [Elemente de retea] [Elemente de cablare structurata]

Office : office@comtel-alcatel.ro
Webmaster : webmaster@comtel-alcatel.ro
Toate drepturile rezervate - 2000-2007